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Our Oils - 100% Italian

The entire oil production of the La Madre Terra cooperative is ensured by the contribution of our members' olives.

In the area are cultivated olive groves of the native varieties Cerasuola, Biancolilla and to a lesser extent Nocellara del Belice. The oil extracted from the blend is slightly veiled, golden yellow in color with intense green hues, with hints of artichoke, tomato, almond. Intense fruity, with a balanced sense of bitterness and spiciness.

From an analytical point of view, the free acidity on average does not go beyond 0.3%, while the polyphenol content expressed as mg. of tyrosol/kg. of oil is on average between 250 and 500 mg./kg.

All olive production is traced and certified UNI EN ISO 22005:2008.

I nostri percorsi comprendono

Visita del frantoio, degustazione dei nostri oli con assaggiatore professionista e degustazione di prodotti tipici con menù dedicato di 6 portate

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Le nostre visite sono pensate per gruppi di almeno 4 persone. Per piccoli gruppi o per comitive numerose, vi invitiamo a contattarci direttamente via email per organizzare un'esperienza su misura.

Prenotazione obbligatoria per tutti i tour e le degustazioni.
Per ulteriori informazioni, richieste di prenotazioni in date specifiche o per eventi particolari, non esitate a contattarci. Siamo a vostra disposizione al numero (+39) 0925 25701 o via email all’indirizzo: info@madreterra.it.

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